1.1. Tejporos TGE-agar a tej és tejtermékek összes élő csíraszámának meghatározásához. Öszszetétele megfelel a FIL-IDF 100 A. 1987, valamint az MSZ ISO 6610 előírásainak.

Összetétel:

Tripton 5,0 g
Glükóz 1,0 g
Élesztőkivonat 2,5 g
Sovány tejpor 1,0 g
Agar 10,0 ? 15,0 g
Víz 1000 cm3

A vizsgálat lemezöntéses eljárással történik. Inkubálás 30 °C-on, 72 óráig.

A táptalaj 100, 250 és 500 cm3-es adagokban, tizesével hullámkarton dobozba csomagolva kerül forgalomba. Száraz hűvös helyen tárolva, a gyártástól számítova 90 napig felhasználható.

1.2. Plate Count Agar tej és tejtermékek, valamint más élelmiszerek összes élő csíraszámának meghatározásához. Összetétel megfelel az ?American Public Helath Association: Standard Methods for the Examination of Dairy Products 15th ed., 1985? előírásainak.

Összetétel:

Tripton 5,0 g
Glükóz 1,0 g
Élesztőkivonat 2,5 g
Agar 10,0 ? 15,0 g
Víz 1000 cm3

A vizsgálat lemezöntéses eljárással történik. Inkubálás 30 °C-on, 72 óráig.

A táptalaj 100, 250 és 500 cm3-es adagokban, tizesével hullámkarton dobozba csomagolva kerül forgalomba. Száraz, hűvös helyen tárolva a gyártástól számítva 90 napig felhasználható.

1.3. Tejes TGE-agar a tej és tejtermékek öszszes élő csíráinak és ezen belül a fehérjebontó csíráknak meghatározásához.

Összetétel:

Tripton 5,0 g
Glükóz 1,0 g
Élesztőkivonat 2,5 g
Agar 10,0 ? 15,0 g
Sovány tej 100 cm3
Víz 900 cm3

A vizsgálat lemezöntéses eljárással történik. Inkubálás 30 °C-on 72 óráig. A fehérjebontó csírák telepei körül határozott, legalább 1 mm széles feltisztult udvar látható.

A táptalaj 100, 250 és 500 cm3-es adagokban, tizesével hullámkarton dobozba csomagolva kerül forgalomba. Száraz, hűvös helyen tárolva a gyártástól számítva 60 napig felhasználható.

1.4. Kinakék-laktóz-agar a tej és tejtermékek, valamint más élelmiszerek összes élő csíráinak és ezen belül a laktóz-pozitív és laktóz-negatív csíráknak a differenciálására.

Összetétel:

Tripton 5,0 g
Húskivonat 3,0 g
Nátriumklorid 5,0 g
Laktóz 10,0 g
Kinakék 0,375 g
Agar 10,0 ? 15,0 g
Víz 1000 cm3

A vizsgálat lemezöntéses eljárással történik. Inkubálás 30 °C-on 48 óráig. A kék színű telepek laktóz-pozitivként (ilyenek pl. E. coli, kóliformok, staphylokokkuszok stb.), a szintelenek laktóz-negatívként (ilyenek pl. salmonellák, serratiák, proteusz féleségek stb.) értékelendők. (Speciális vizsgálatok esetében a tenyésztési hőmérséklet és idő a fentitől eltérő is lehet.)

A táptalaj 100, 250 és 500 cm3-es adagokban, tizesével hullámkarton dobozba csomagolva kerül forgalomba. Száraz, hűvös helyen tárolva a gyártástól számítva 60 napig felhasználható.

1.1. Tejporos TGE-agar a tej és tejtermékek összes élő csíraszámának meghatározásához. Öszszetétele megfelel a FIL-IDF 100 A. 1987, valamint az MSZ ISO 6610 előírásainak.

Összetétel:

Tripton 5,0 g
Glükóz 1,0 g
Élesztőkivonat 2,5 g
Sovány tejpor 1,0 g
Agar 10,0 ? 15,0 g
Víz 1000 cm3

A vizsgálat lemezöntéses eljárással történik. Inkubálás 30 °C-on, 72 óráig.

A táptalaj 100, 250 és 500 cm3-es adagokban, tizesével hullámkarton dobozba csomagolva kerül forgalomba. Száraz hűvös helyen tárolva, a gyártástól számítova 90 napig felhasználható.

1.2. Plate Count Agar tej és tejtermékek, valamint más élelmiszerek összes élő csíraszámának meghatározásához. Összetétel megfelel az ?American Public Helath Association: Standard Methods for the Examination of Dairy Products 15th ed., 1985? előírásainak.

Összetétel:

Tripton 5,0 g
Glükóz 1,0 g
Élesztőkivonat 2,5 g
Agar 10,0 ? 15,0 g
Víz 1000 cm3

A vizsgálat lemezöntéses eljárással történik. Inkubálás 30 °C-on, 72 óráig.

A táptalaj 100, 250 és 500 cm3-es adagokban, tizesével hullámkarton dobozba csomagolva kerül forgalomba. Száraz, hűvös helyen tárolva a gyártástól számítva 90 napig felhasználható.

1.3. Tejes TGE-agar a tej és tejtermékek öszszes élő csíráinak és ezen belül a fehérjebontó csíráknak meghatározásához.

Összetétel:

Tripton 5,0 g
Glükóz 1,0 g
Élesztőkivonat 2,5 g
Agar 10,0 ? 15,0 g
Sovány tej 100 cm3
Víz 900 cm3

A vizsgálat lemezöntéses eljárással történik. Inkubálás 30 °C-on 72 óráig. A fehérjebontó csírák telepei körül határozott, legalább 1 mm széles feltisztult udvar látható.

A táptalaj 100, 250 és 500 cm3-es adagokban, tizesével hullámkarton dobozba csomagolva kerül forgalomba. Száraz, hűvös helyen tárolva a gyártástól számítva 60 napig felhasználható.

1.4. Kinakék-laktóz-agar a tej és tejtermékek, valamint más élelmiszerek összes élő csíráinak és ezen belül a laktóz-pozitív és laktóz-negatív csíráknak a differenciálására.

Összetétel:

Tripton 5,0 g
Húskivonat 3,0 g
Nátriumklorid 5,0 g
Laktóz 10,0 g
Kinakék 0,375 g
Agar 10,0 ? 15,0 g
Víz 1000 cm3

A vizsgálat lemezöntéses eljárással történik. Inkubálás 30 °C-on 48 óráig. A kék színű telepek laktóz-pozitivként (ilyenek pl. E. coli, kóliformok, staphylokokkuszok stb.), a szintelenek laktóz-negatívként (ilyenek pl. salmonellák, serratiák, proteusz féleségek stb.) értékelendők. (Speciális vizsgálatok esetében a tenyésztési hőmérséklet és idő a fentitől eltérő is lehet.)

A táptalaj 100, 250 és 500 cm3-es adagokban, tizesével hullámkarton dobozba csomagolva kerül forgalomba. Száraz, hűvös helyen tárolva a gyártástól számítva 60 napig felhasználható.

1.1. Tejporos TGE-agar a tej és tejtermékek összes élő csíraszámának meghatározásához. Öszszetétele megfelel a FIL-IDF 100 A. 1987, valamint az MSZ ISO 6610 előírásainak.

Összetétel:

Tripton 5,0 g
Glükóz 1,0 g
Élesztőkivonat 2,5 g
Sovány tejpor 1,0 g
Agar 10,0 ? 15,0 g
Víz 1000 cm3

A vizsgálat lemezöntéses eljárással történik. Inkubálás 30 °C-on, 72 óráig.

A táptalaj 100, 250 és 500 cm3-es adagokban, tizesével hullámkarton dobozba csomagolva kerül forgalomba. Száraz hűvös helyen tárolva, a gyártástól számítova 90 napig felhasználható.

1.2. Plate Count Agar tej és tejtermékek, valamint más élelmiszerek összes élő csíraszámának meghatározásához. Összetétel megfelel az ?American Public Helath Association: Standard Methods for the Examination of Dairy Products 15th ed., 1985? előírásainak.

Összetétel:

Tripton 5,0 g
Glükóz 1,0 g
Élesztőkivonat 2,5 g
Agar 10,0 ? 15,0 g
Víz 1000 cm3

A vizsgálat lemezöntéses eljárással történik. Inkubálás 30 °C-on, 72 óráig.

A táptalaj 100, 250 és 500 cm3-es adagokban, tizesével hullámkarton dobozba csomagolva kerül forgalomba. Száraz, hűvös helyen tárolva a gyártástól számítva 90 napig felhasználható.

1.3. Tejes TGE-agar a tej és tejtermékek öszszes élő csíráinak és ezen belül a fehérjebontó csíráknak meghatározásához.

Összetétel:

Tripton 5,0 g
Glükóz 1,0 g
Élesztőkivonat 2,5 g
Agar 10,0 ? 15,0 g
Sovány tej 100 cm3
Víz 900 cm3

A vizsgálat lemezöntéses eljárással történik. Inkubálás 30 °C-on 72 óráig. A fehérjebontó csírák telepei körül határozott, legalább 1 mm széles feltisztult udvar látható.

A táptalaj 100, 250 és 500 cm3-es adagokban, tizesével hullámkarton dobozba csomagolva kerül forgalomba. Száraz, hűvös helyen tárolva a gyártástól számítva 60 napig felhasználható.

1.4. Kinakék-laktóz-agar a tej és tejtermékek, valamint más élelmiszerek összes élő csíráinak és ezen belül a laktóz-pozitív és laktóz-negatív csíráknak a differenciálására.

Összetétel:

Tripton 5,0 g
Húskivonat 3,0 g
Nátriumklorid 5,0 g
Laktóz 10,0 g
Kinakék 0,375 g
Agar 10,0 ? 15,0 g
Víz 1000 cm3

A vizsgálat lemezöntéses eljárással történik. Inkubálás 30 °C-on 48 óráig. A kék színű telepek laktóz-pozitivként (ilyenek pl. E. coli, kóliformok, staphylokokkuszok stb.), a szintelenek laktóz-negatívként (ilyenek pl. salmonellák, serratiák, proteusz féleségek stb.) értékelendők. (Speciális vizsgálatok esetében a tenyésztési hőmérséklet és idő a fentitől eltérő is lehet.)

A táptalaj 100, 250 és 500 cm3-es adagokban, tizesével hullámkarton dobozba csomagolva kerül forgalomba. Száraz, hűvös helyen tárolva a gyártástól számítva 60 napig felhasználható.