Kihagyás
Keresés...
Főoldal
Bemutatkozás
Katalógus
Módszerek
Mikrobiológiai
Fizikai & Kémiai
Antibakteriális maradványanyagok (gátlóanyagok) vizsgálata
MSDS
Kapcsolat
Adatkezelési tájékoztató
Keresés...
Keményítő tartalom kimutatása tejtermékből
Főoldal
Módszerek
Fizikai & Kémiai
Keményítő tartalom kimutatása tejtermékből
Keményítő tartalom kimutatása tejtermékből
Polt Istvan
2022-01-23T20:22:33+02:00
Módszerek
Antibakteriális maradványanyagok (gátlóanyagok) vizsgálata
Antibiotikumok kimutatása Premi® Test-tel
Fizikai & Kémiai
A tej hőstabilitásának vizsgálata brillantzöldes alkohollal
Alvadt tejminta zsírtartalma
Étkezési sertészsír vizsgálatai
Fagyáspont meghatározása
Foszfatáz enzim kimutatása gyors foszfatáz reagenssel
Homogénezettség vizsgálat
Hús és hústermékek konyhasó-tartalmának meghatározása
Hús és hústermékek szárazanyag tartalmának vizsgálata
Hús és hústermékek zsírtartalmának butirométeres vizsgálata
Hús zsírtarlamának meghatározása butirométeres módszerrel
Húsipari vizsgálatok – Szárazanyag-tartalom meghatározása
Keményítő tartalom kimutatása tejtermékből
Metilénkék redukciós próba
Összes fehérje meghatározása formoltitrálással Schulz szerint
Peroxidáz enzim kimutatása Storch-féle próbával
Rezazurin próba leírása
Savfok ellenőrzése vöröslúg próbával
Sótartalom (NaCl) meghatározása
Szabad zsírtartalom meghatározása
Szárazanyag tartalom vizsgálata
Tej fizikai tisztasága
Tej sűrűsége
Tompítottság ellenőrzése
Zsírtartalom meghatározása butirométeres módszerrel
Mikrobiológiai
Baird Parker agar
Burgonya-glükóz agar
Chromogén coliform agar
Élesztő-Dextróz-Klóramfenikol
Élesztőkivonat agar
GCA Glükóz-kazeinpepton agar
Kanamicin-aeszkulin-azid agar
Klimmer agar
M17 agar
Malátakivonat agar
MRS agar
Oxitetracyclin-glükóz-élesztőkivonat agar
Plate Count agar
Plate Count leves
RCM agar
Táptalajok kezelése
TBX agar
TTGE agar
VRBG agar
VRBL agar
Módszertani utasítás a keményítő tartalom kimutatása tejtermékből (jelenlét-hiány módszer)
Módszertani utasítás megnyitása
Close product quick view
×
Cím
Page load link
Go to Top