Kihagyás
Labomark Logo Labomark Logo Labomark Logo
  • Főoldal
  • Bemutatkozás
  • Katalógus
  • Módszerek
    • Mikrobiológiai
    • Fizikai & Kémiai
    • Antibakteriális maradványanyagok (gátlóanyagok) vizsgálata
  • MSDS
  • Kapcsolat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • 3030#125ml, alumínium (L3=625mm, L2=540mm, L1=85mm,b1=53mm,d1=43mm)1 x
    8696# Mágneses keverő bot1 x
    3000#1 ml (L3=375 mm, L2=343mm,L1=32mm, b1=31mm, d1=10mm)1 x
    3050# Gumidugó1 x
    3035# 450 ml (L=480 mm, belső átmérő Ø=118 mm)1 x
    3004#10 ml (L3=305mm, L2=235mm,L1=70mm, b1=31mm, d1=18mm)1 x
    3007#20 ml (L3=315mm, L2=240mm,L1=75mm, b1=35mm, d1=30mm)1 x
    3664002BL# Mérőlombik 20 ml, NCS = 10/19 mm, Tolerancia = 0,040 ml1 x
    3001#2 ml (L3=405 mm, L2=355mm,L1=50mm, b1=35mm, d1=10mm)1 x
    Kosár megtekintése
    Fizetés

Zsírtartalom meghatározása butirométeres módszerrel

  1. Főoldal
  2. Módszerek
  3. Fizikai & Kémiai
  4. Zsírtartalom meghatározása butirométeres módszerrel
Zsírtartalom meghatározása butirométeres módszerrelPolt Istvan2022-01-23T20:40:33+02:00
  • Módszerek
  • Antibakteriális maradványanyagok (gátlóanyagok) vizsgálata
    • Antibiotikumok kimutatása Premi® Test-tel
  • Fizikai & Kémiai
    • A tej hőstabilitásának vizsgálata brillantzöldes alkohollal
    • Alvadt tejminta zsírtartalma
    • Étkezési sertészsír vizsgálatai
    • Fagyáspont meghatározása
    • Foszfatáz enzim kimutatása gyors foszfatáz reagenssel
    • Homogénezettség vizsgálat
    • Hús és hústermékek konyhasó-tartalmának meghatározása
    • Hús és hústermékek szárazanyag tartalmának vizsgálata
    • Hús és hústermékek zsírtartalmának butirométeres vizsgálata
    • Hús zsírtarlamának meghatározása butirométeres módszerrel
    • Húsipari vizsgálatok – Szárazanyag-tartalom meghatározása
    • Keményítő tartalom kimutatása tejtermékből
    • Metilénkék redukciós próba
    • Összes fehérje meghatározása formoltitrálással Schulz szerint
    • Peroxidáz enzim kimutatása Storch-féle próbával
    • Rezazurin próba leírása
    • Savfok ellenőrzése vöröslúg próbával
    • Sótartalom (NaCl) meghatározása
    • Szabad zsírtartalom meghatározása
    • Szárazanyag tartalom vizsgálata
    • Tej fizikai tisztasága
    • Tej sűrűsége
    • Tompítottság ellenőrzése
    • Zsírtartalom meghatározása butirométeres módszerrel
  • Mikrobiológiai
    • Baird Parker agar
    • Burgonya-glükóz agar
    • Chromogén coliform agar
    • Élesztő-Dextróz-Klóramfenikol
    • Élesztőkivonat agar
    • GCA Glükóz-kazeinpepton agar
    • Kanamicin-aeszkulin-azid agar
    • Klimmer agar
    • M17 agar
    • Malátakivonat agar
    • MRS agar
    • Oxitetracyclin-glükóz-élesztőkivonat agar
    • Plate Count agar
    • Plate Count leves
    • RCM agar
    • Táptalajok kezelése
    • TBX agar
    • TTGE agar
    • VRBG agar
    • VRBL agar

A zsírtartalom meghatározása butirométeres módszerrel

Módszertani utasítás megnyitása

Kapcsolódó termékek:

  • 3152# Nyerstej butirométer 0 – 6 %: 0.1
  • 3200-3203+#Tejszín butirométerek Roeder szerint (tömeg módszer) és tartozékok
  • 3230+# Sajt butirométer és tartozékai
  • 3670# Nova Safety asztali centrifuga
  • 3707# +T WB 436-D vízfürdő

Cím

Copyright® 2022 Labomark Kft. | Minden jog fenntartva! | Tel: +36-96-217-732
Page load link
Go to Top